0737 - 21 07 65ritwa.ask@gmail.com

Tjänster

healing i svedala, trelleborg eller ystad med omnejd

Vill du komma i kontakt med själen? Vill du hitta dig själv och göra verklighet av dina visioner? Är du redo för en förändring? Detta är företaget för dig som vill ha hjälp inom healing och befinner dig i eller i närheten av Svedala, Trelleborg eller Ystad. Jag, Ritwa Ask erbjuder healing, coaching, medial vägledning och meditation. Mina tjänster passar alla som är intresserade av att utvecklas inom sig själva och när det kommer till själen. Jag kan hjälpa dig med enkla och snabba behandlingar, samtidigt som jag kan anlitas för mer komplexa behandlingar. Det är du som bestämmer hur mycket eller litet hjälp som du vill ha av mig.

Jag berättar gärna mera om mina tjänster och hur jag kan vara dig behjälplig. Kontakta mig, så berättar jag mera om mitt arbetssätt och hur jag arbetar. Kom ihåg att jag har många års erfarenhet inom healing och andra liknande tjänster. Det innebär att du aldrig behöver vara orolig över att jag inte kan hjälpa dig med det som du behöver hjälp med, när det kommer till min bransch.

Har du några som helst frågor eller funderingar, hör gärna av dig till mig, så svarar jag så snabbt som jag kan! Jag vill erbjuda min hjälp till alla som är nyfikna på healing i Svedala, Trelleborg eller Ystad med omnejd.